Japanesse Garden planning
and construction.

Contact

Japanese Garden PlanningRead more
Japánkert
Japánkert Japánkert

Japanese Garden ConstructionRead more
Japánkert

Night Garden Planning
and Construction


Read more
Japánkert

Japánkertet szeretne, de nem tudja, hogy alkalmas -e kertje a projekthez? Tudjon meg többet a japánkertek helyigényéről.

A japánkerteket úgy tervezték, hogy nyugodt és pihentető kertek legyenek, virágos növények, egyszerű díszítőelemek, víz és tiszta terek kombinációjával. A szép és rendezett megjelenésű japán növények stílusa népszerű választás az elfoglalt emberek számára, akik alacsony karbantartású kertre vágynak, ugyanakkor szeretnék, hogy kellemesen szépek is legyenek külső tereik.


A japánkert helyigénye

Ha a kertjében korlátozott a hely, akkor sem kell lemondania a szép kert illúziójáról. Egy japánkert ugyanis tökéletesen beilleszthető elképzeléseibe. A hagyományos japán virágos növényeket gyakran aszfaltozott, kavicsos vagy mohás területek határolják be, szépen elkülönítve a japánkertek többi jellemző dekoratív elemeitől és szimbólumaitól.

 

Klasszikus japánkert

A díszfák és díszcserjék klasszikus elemek a japánkertekben, de a merész és feltűnő színű virágos növények alkalmazása is ugyanolyan fontos. Ültetésük legjobb módja, ha az egyes fajtákat kis csoportokban, akár kis ágyásokban, jól elosztva és elkülönítve ültetjük.

 

Ha japánkertet szeretne…

Érdeklődik a japánkertek iránt? Esetleg már el is szánta egy kert felújítási projekt iránt magát? Akkor fogadjon meg tőlünk egy tanácsot. Egy japánkert megtervezése és kivitelezése idő- és energiaigényes projekt. Ha szeretné, hogy japánkertje valóban úgy fessen, ahogy azt Ön megálmodta, akkor mindenképp kérje szakember segítségét. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert