Japanesse Garden planning
and construction.

Contact

Japanese Garden PlanningRead more
Japánkert
Japánkert Japánkert

Japanese Garden ConstructionRead more
Japánkert

Night Garden Planning
and Construction


Read more
Japánkert

Tudja, hogy mire valók pontosan a japánkertek népszerű elemei, a vízgyűjtők?

A cikk képén is látható tárgy legismertebb darabjai a japán szentélyek előtt találhatók általában, de a japán teakertekben is találkozhatunk velük. A vízgyűjtők elsődleges célja a szentélyeknél, hogy szimbolikusan megtisztuljunk, a teakertekben megjelenő vízgyűjtőket pedig arra használhatjuk, hogy a teázáshoz vizet meríthessünk.

A japánkertek dekorációs elemei

A teakertekben a Chouzubachi ismerős dekorációs elem lehet. A Chouzubachi a vízgyűjtők általános fogalma, a kifejezést a japánkertekben található alacsony vízgyűjtőkre használják. Többféle stílusú Chouzubachi -t ismerünk; kerek, szögletes vagy faragott, amiket három fő kategóriába sorolhatjuk: eredeti, újrahasznosított és természetes vízgyűjtők.

Vízgyűjtők a japán teakertben

A vízgyűjtő gyakorlatilag elengedhetetlen a rendeltetésszerűen használt teakertekben. A teaház bejáratához vezető út mellett helyezik el és a teázáshoz való vizet szolgáltatják. A vízedény tökéletes helyet biztosít a madarak számára a fürdőzéshez és az iváshoz is ugyanakkor.

Japánkert tervezés

Ha régóta szeretne felújítani vagy átalakítani unalmas, egyhangú kertjét, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk elsődleges célja az Ügyfeleink álmainak és elképzeléseinek megvalósítása. Amennyiben egy egyedi japánkerttel szeretné különlegessé tenné otthonát, inspirálódjon referenciáinkkal és álmodja meg a tökéletes kertet!

Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert
Japánkert